Agenda

Januari 2020
Z M D W D V Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Apotheek van wacht

geowacht

Nieuwsbrief

Indien je op de hoogte wil blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Geowacht

  • Nieuw callcenter én wachtnummer voor heel België
  • Meer apotheken geafficheerd op uw wachtkaart
  • Afschakelplan in geval van elektriciteitsschaarste

geowacht

Lees meer...

Geowacht

Sinds kort is de website www.geowacht.be actief.

Vanaf nu kan u niet meer inloggen op de KAVA website om uw wachten te raadplegen, te wijzigen of blackpoints in te vullen.

In onze handleiding staat in beschreven hoe u met uw login (=APBnummer) uw paswoord kan aanvragen op uw vermeld emailadres. 

Lees meer...

Geowacht

Vanaf 1 oktober 2013 zal u wachten, wachtkaarten en wachtwissels enkel kunnen raadplegen via www.geowacht.be. De applicatie op de KAVA website zal verdwijnen.

Apotheek van wacht

Sinds de uitbreiding van Geowacht is er één website waar men de wachtdiensten kan gratis kan opzoeken: www.apotheek.be. Telefonisch kan dat ook op het nummer : 0903/99 000 (€ 1.5 per minuut).

Folders Geowacht

Vanaf 2014 is Geowacht actief in vier provincies van Vlaanderen. Om dat in de verf te zetten werd er niet alleen een nieuwe website ontwikkeld (www.geowacht.be) voor professionelen en publiek, maar drukten we ook nieuwe patiëntenfolders en posters om zelf in uw apotheek uit te hangen.
We voorzien standaard voor elke apotheek een pakje van 250 folders op maat van de patiënt. Het kleine kaartje in de folder kan er worden uitgehaald voor in de portefeuille of het medicijnkastje. Geef deze flyers actief mee met uw patiënten, zodat iedereen weet in welke gevallen hij een apotheek met wachtdienst kan bereiken.

Zolang de voorraad strekt, kan u deze folders gratis nabestellen via dit bestelformulier.
Ook voor ziekenhuizen, rusthuizen, OCMW-centra, gezondheidscentra, dokterswachtposten en andere plaatsen waar mogelijk patiënten komen hebben we folders en affiches voorzien. Uit ervaring weten we dat dit het beste werkt als het persoonlijk wordt afgegeven.
Indien u aan een ziekenhuis, rusthuis, gemeentehuis, OCMW-centrum of dokterswachtpost in uw buurt een pakketje wil bezorgen, gelieve dit via dezelfde bestelbon te bestellen.

Geowacht

Vanaf 1 april 2012 is KFK overgeschakeld naar het nieuwe nummer van het Rode Kruis voor het raadplegen van de nachtdienst: 0903/WACHT of 0903/92 248. Dit nummer staat nu ook vermeld op de affiches.

Als apotheek van wacht zal u vóór elke nachtwacht opgebeld worden door het Rode Kruis om te melden dat u nachtwacht hebt.